PO–PÁ: 6:00–22:00 | SO–NE: 7:00–22:00

Fitness Clever fit Černý Most otevřelo. Novinkou je Ladies zóna!

03.12. 2021

Třetího zástupce značky Clever fit v Česku přivítala opět Praha! V Centru Černý Most se 1. prosince slavnostně otevřelo studio Clever fit Černý Most. Moderátora Jana Čenského a našeho patrona Romana Šebrleho tentokrát při slavnostním aktu doplnila bývalá tenistka Lucie Šafářová, zpěvačka Tereza Kerndlová a herec a zpěvák Milan Peroutka.

Pozvané hosty doplnili zástupci mateřské německé společnosti clever fit GmbH a manažer poboček Clever fit pro Českou republiku Karel Jarušek. Clever fit Černý Most nabídne svým klientům veškeré vybavení, na které jsou u značky Clever fit zvyklí, ale přidá i jednu novinku – jde o první fitness značky, v němž najdou klientky separátní Ladies zónu. Oddělený prostor, který je vybaven kardio i posilovacími stroji, na nichž ženy cvičí nejraději, a do kterého je mužům vstup zakázán.

Clever fit Černý Most je posledním fitness této značky otevřeným v roce 2021. Už na příští rok ale Clever fit chystá další studio v pražském obchodním centru Westfield Chodov a v jednání jsou i pobočky v dalších českých městech.